Ви тутм. Дніпро, бул. Зоряний, 1А

Результати четвертого уік-енду V Всеукраїнського Фестивалю вуличного мистецтва

Стали відомі результати четвертого уік-енду - останнього у харківському етапі V Всеукраїнського Фестивалю вуличного мистецтва. Суддею цього разу був актор, постановник і консультант пластичних і бойових сцен у фільмах, виставах та відеоігорах, каскадер, викладач ХНУМ ім. Котляревського, художній керівник Театру бойової хореографії "ЯРЬ" Ігор Сурков.
Оцінки можна побачити у таблицях, а сам Ігор Сурков дав таку пораду конкурсантам:
"Усі артисти, і я в тому числі, стикаються з фразою "Я теж так можу". Наприклад, про мій виступ з мечами таке кажуть. Мовляв, що складного у тому, щоб пофарбувати пластмасові мечі срібною фарбою? Але коли від шаблі іскри летять, глядач починає дивитися, думати. Це вуличне мистецтво, вулична творчість, різне буває. Тому для мене важливо подолати у виступі цю думку "Я теж так можу".
Нагадаємо, що це був останній, четвертий уік-енд у Харкові. Після невеликої перерви фестиваль повертається до глядачів у Дніпрі у п’ятницю, 14 лютого і закінчиться у неділю 8 березня. Виступи артистів Фестивалю можна побачити в галереях ТРЦ Дафі-Дніпро щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі з 14 лютого в один і той самий час - з 17:00 до 20:00.

Результати четвертого уік-енду V Всеукраїнського Фестивалю вуличного мистецтва